BabyBooo :)

Play with It. I'm busy :3



Sunday, 12 February 2012

penat bekerja aku MENGARUT !


keshingg ! haa . aku datang aku datang . occay . boring sial . nampak tak gambar kat atas . aku sorang je tu . kau takda nampak orang lain an ? ouh . orang yang tak brapa nak nampak kat belakang tu abaikan . dia saja je nak masuk dalam gambar artis hot gorgeous meletup hangit macam aku nihh . let me tell the truth . bosan sorang sorang . 

memang la aku artis an . tapi takda orang nak doe . sedih . orang yang aku nak bukan nya nak dekat aku . bak kata pepatah , cinta bertepuk sebelah mata *gempak an aku punya peribahasa* . occay enough . i should not tell everyone about this actually . about no one like me . memalukan sial . tapi nak buat macam mana kan . thats the fact . bak kata orang tua yang muda ni , kadangkala kebenaran itu menyakitkan . tapi kena lah terima an . takkan nak buang . membazir sial . okay aku merapu dah . 

teringin nak kembali hidup berpasangan setelah beberapa bulan bersendirian . wah . kelas ayat aku . sometimes , single nih okay la . takda orang control hidup . bebas nak keluar dengan sape pon . tapi bila dah couple automatic , nak keluar dgn kawan pon macam rasa bersalah . i mean keluar berdua duaan dgn kawan lelaki lah kan . but bila single , suka hati aku je nak keluar dengan sapa . no one cares . hello . tapi aku bukan jenis keluar dengan semua kawan lelaki okay . insan terpilih je kut . yelahh . artis an . memang macam ni . takkan kau tak faham lagi an . 

nak cerita sikid . what type of lelaki yang aku nak jadik kan buah hati . err . i mean mata air . err tak jugak , kekasih . eh eh . tak jugak . bakal suami :) its sound sweet kann ? sila cakap sweet okay . kalau tak esokk kau jalan pakai tongkat . tapi aku taknak cerita lagi kut . sebab aku taktau lagi nak orang macam mana jadik bakal suami aku . ye lahh kan . cinta itu buta . cinta sejati akan buat kita cinta kat orang tu tanpa sebab . trust me sweetie . bukan kau lah sweetie . aku ! perasan kau nih . 

tapi for sure , aku nak yang putih dan comel . so that anak anak kami akan jadik putih dari aku dan comel sama macam aku dengan suami aku . jealous lettew aku dengan suami aku samasama comel . muahaha ! tu nak rampas aku punya suami la tu . dah la wei . aku bosan gila dah nihh . nak chow dah . 

kau tau kenapa aku update blog malam ni ? sebab aku bosan gila . err . sorry to say , takde topic menarik pon kat sini occay . online diary aku . tempat aku merapu . lantak aku lah nak tulis ape pon . takperlu idea nak tulis blog ni . kau tulis je ape kau nak . elok lah daripada kau cakap sorang sorang tepi jalan . one more thing nak nasihat sikit . blog ni kita punya . takpayah peduli kan orang yang baca tu . buat je ape kau suka . kalau dia baca blog kau , means that dia yang NAK baca kan ? so dia kena terime ape ape je la . kan kan ? 

dah la weii . bosan bosan bosan . sorry to say , entry ni boring tapi aku puas . muahaha ! kenapa puas ? sebab hari ni au dah dapat merapu dah . ngehngehngeh . kenapa aku gelak cenggini ? macam orang takbetul . occay dah . nak pegi dahh . aku pegi ni . *pujuk lah doe* . aku pegi nih . haa . pegi pegi . aku dah nak pegi nihh . mesti kau bengang kan ? dah la . betul betul nak keluar dah . baby bloggy aku nak tido dah . biarkan dia tido . taknak kacau babybloggy saya . kbhaaiii . muah kiri muah kanan . toodles !

 one day .......


1 comment :

ahsfantasy24 said...

Dapat result nnt roger k,
nanti kita keluar lepak2 (:

Counting

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

katakan lahh :) anda bebas bersuara !