BabyBooo :)

Play with It. I'm busy :3



Friday, 30 December 2011

one fine DAY .......

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM
assalamualaikum :D
and HELLO once again ^.^

one fine day
takda la fine bebeno 
eden sajo jo nak buat ekau susepen
*eh , im kelantanese la *

fine day aku iaitu hari ni 
aku habiskan byk gila masa tgk tv 
banyak kot cerita habis hari ni
tak la byk kan ?
tiga je pon 
tapi saje je aku cakap banyak
mau kasi gempak

tiga cerita aku tgk hari ni
okay la not bad
aku tgk bukan sebab apa 
saja je
sebab tiga tiga cerita tu ada kaitan dengan aku
meh aku kasitau satu satu

TENTANG DHIA

nah . amekaw !

cerita dia okay la
before cerita ni kan cerita sofiyya
dah bisa tgk cerita petang petang
habis cerita sofiyya sambung la cerita nhe ann
tapi hari nhe habis 
bukan main aku menyumpah itu ini 
mak mertua dia macam sial je
takpuas hati aku
hati busuk , mulut bau longkang
yang si suami , bodoh
ikut je cakap mak dia
kesian kat dhia 

comel gila dhia
macam aku lah kan ?
sejuk je mata memandang
macam aku lagi kan ?
*jealous la tu*

back to story ,
ending dia okay la .
best jugak nangis sikit
dhia ngan husband dia samasama mati
okay la tu
sehidup semati
engkau ada ?
lepas habis cerita tu , ramai orang update
status FB .
cakap ending cerita tu best
memang la best kan ?
act , aku yang bagi idea kat pengarah tu
aku yang suruh dia buat ending macam tu
at first , ada ke dia nak buat ending 
dhia tu tipu je ade cancer 
bodoh kan ?
aku pon ubah , suruh dia ikut aku punya idea
aku bukan lah pengarah
tapi idea aku lah yang korang cakap best tu
aku malas nak bising bising
kang semua orang suruh aku jadi pengarah

haa . ni pon dah ada orang jealous nhe
kau jealous eh ?
dah dah . tutup lappy . 
pegi maen jauh jauh

okay tu je for TENTANG DHIA

second story .

3 IDIOTS

eh jap nak buat pembetulan
gambar pompuan kat dalam awan tu
sepatutnya muka aku 
tapi aku taknak orang jealous 
aku suruh letak gambar kareena kapoor

cerita nhe berkali kali dah aku tgk
kawan aku siha yang tunjuk cerita nhe kat aku
lepas tu aku mintak cerita nhe ngan dia
sumbat dalam laptop aku
tgk la sampai sekarang
tak bohsan bohsan plak tu 

tgk cerita ni , banyak je angan angan aku
nak jadi RANCHODAS SHAMALDAS CHANCHAD 
*sorry kalau salah eja*
kejap kejap nak jadi buah hati  dia
kejap kejap nak kahwin dengan dia
gila taknak !
handsome dan comel kot amir khan
dia penah ajak aku couple tapi aku tolak
taknak ah couple dgn dia 
faktor usia

one day , tv3 cakap kat aku
datuk farid tu yang call aku 
cakap nak siar 3 IDIOTS dekat tv3 
dia mintak aku tgk
aku tengok je la kan ?
mula mula bengang gila
kau bayang la eh , dah la dia buat dua part
dah nak buat dua part tu ,
takpayah la cut an ?
ni boleh dia cut . bengang aku
tapi takpa la tengok jugak ,
sebab nak tengok 

ni peminat aku
aku tengok sebab nak tengok peminat aku blakon
plus , datuk farid tv3 yang suruh aku tengok an

hari ni lah habis cerita tu .
*walaupun hari hari aku tengok sampai habis*
aku taktau nak cakap macam mana
kau tengok la eh ?
kalau taktau nak tengok kat mana,
dtg umah aku . okay ?
kepada haters aku tu , takpayah nak datang !

and macam aku nyatakan , cerita yang aku tengok
semua ada kaitan dgn aku
cerita nhe , peminat aku yang blakon
aku tengok la 
ada kaitan tu kan ?

now , last but not least ...
the third story .....

OMBAK RINDU

ini dia

hari ni aku baru tengok cerita tu
bising kot dekat fb
orang semua dk bising nak download cerita nhe
aku pon download la jugak
nak tau kenapa ?
sebab abang aku , 
AARON AZIZ 
call aku .

kau bayang ahh . 
dengan muka macam ni dia cakap
"adek , abang ajak kau pegi panggung kau taknak .
abang nak kau download cerita OMBAK RINDU sekarang jugak!
tengok dengan mak . cakap abang rindu mak .
okay lah sayang . bhaii . iloveyou ! "

aku takbole nak buat apa la
download terus 
abang aku yang suruh 
takkan nak menderhaka an

*kenapa tak tgk kat astro first ? *

sebab , suka hati aku lah
bohsan la hari hari tgk astro
blaja download la plak .
plus aku nhe artis low profile

tengok punya tengok
aku expect aku akan nangis tau 
sebab semua org cakap cerita nhe sedih
tapi tunggu punya tunggu nak nangis
sampai la habis
tak nangis nangis
tapi ada la berkaca sikit mata aku

sweet kan ? 
comel la jugak abang aku

mesti korang jealous an aaron aziz abang aku ?
jap agy mesti semua nak kawan ngan aku an ?
dah agak dah 

back to this story ,
ending dia biasa biasa je
happy ending macam biasa

so tu la cerita cerita yang aku dah tengok
semua ade kaitan ngan aku an ? 
see , kalau tak memang aku tak tengok la 

okay lah . aku nak chow
nak tido , besok shooting
goodbye

kim salam mak ayah tau . 
muah kiri muah kanan ! :D 
LOL <3

3 comments :

nurul aiman said...

bakpo la lagu ni sepupu aku sore nih?
hahaha

nurul aiman said...

ape kene dgn spupu aku sorg ni eh??

Amirah Auni said...

kau cakap macam kau tak kenal sepupu kau yang cun nih . haha

Counting

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

katakan lahh :) anda bebas bersuara !